Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, letër Presidentit të AP të KE, z. Rik Daems, me rastin e 25-vjetorit të Shqipërisë si anëtare me të drejta të plota e Këshillit të Europës: Europa, më shumë solidare dhe drejt zbutjes së asimetrive të trashëguara nga historia

  • Postuar më, 13/07/2020

13 korrik 2020

Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, i ka dërguar sot një letër Presidentit të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës, z. Rik Daems, me rastin e 25-vjetorit të pranimit të Shqipërisë si anëtare me të drejta të plota e Këshillit të Europës.