Njoftim për media, Seanca e parë e legjislaturës së X të Kuvendit te Shqiperise

  • Postuar më, 10/09/2021

Sot në orën 10:00 u zhvillua seanca e parë e legjislaturës së X të Kuvendit te Shqiperise.

Mbledhja u hap nga deputetja me e vjeter ne moshe, Znj.Luljeta Bozo.

Ne seancen e pare u zgjodh Sekretariati i Përkohshem nga tre deputete nder deputet ne moshe me te re, i cili do te kryej detyren deri ne zgjedhjen e Byrose se Kuvendit.

Ne kete seance u zgjodh edhe dhe Komisionin e Perkohshem te Verifikimit te Mandateve i perbere nga 9 deputete, i cili do te shqyrtoje dokumentacionin perkates te zgjedhjeve dhe pregatitjen e raportit per vlefshmerine e mandateve te deputeteve te Kuvendit.

Seanca e dyte do te zhvillohet ne oren  17:00.

Ne kete seance   Komisioni i Perkohshem te Verifikimit te Mandateve do të paraqesë Raportin perfundimtar.

Pas paraqitjes së Raportit të Komisionit të Verifikimit të Mandateve, seanca do të vijojë me betimin e deputetëve dhe zgjedhjen e Kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë.
Share