U zhvillua mbledhja e Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik

  • Postuar më, 12/09/2018

12 Shtator 2018


Ditën e sotme u mblodh  Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik. Mbledhja u drejtua nga zëvendëskryetarja e këtij komisioni znj.Milva Ikonomi.

U diskutua Miratimi i procesverbaleve te datave 3/2, 16, 17 dhe 18 korrik 2018 si dhe diskutimi dhe miratimi i projekt kalendarit të punës së komisionit për muajin Shtator.