Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, mori pjesë në pritjen e organizuar nga ambasada e Gjermanisë, me rastin e kremtimit të Ditës së Bashkimit të Gjermanisë dhe 30-vjetorit të bashkëpunimit me Shqipërinë

  • Postuar më, 03/10/2018