Njoftim- Për mbledhjen e Kuvendit në sesion të jashtëzakonshëm

  • Postuar më, 15/01/2019


Bazuar në nenin 74, pikat 2 dhe 3 të Kushtetutës dhe në nenin 42, pika 2 të Rregullores së Kuvendit, me kërkesë të Kryeministrit, njoftojmë se Kuvendi i Shqipërisë do të mblidhet në sesion të jashtëzakonshëm.

Kryetari i Kuvendit ka nxjerrë urdhrin nr. 1, datë 15.1.2019 me rendin e ditës të përcaktuar.

Bashkëlidhur kërkesa e Kryeministrit dhe urdhri i Kryetarit të Kuvendit.


Kërkesa e Kryeministrit

Urdhri i Kryetarit të Kuvendit


Share