NJOFTIM! PËR FILLIMIN E SESIONIT TË KATËRT TË LEGJISLATURËS SË NËNTË TË PUNIMEVE TË KUVENDIT TË SHQIPËRISË

  • Postuar më, 18/01/2019

Bazuar në nenin 74 pika 1 të Kushtetutës dhe në nenin 42, pika 1 të Rregullores së Kuvendit, të hënën e tretë të janarit, më 21.1.2019, ora 17.00, do të çelet Sesioni i katërt i punimeve të Kuvendit.

Rendi i ditës i seancës plenare dhe urdhri i Kryetarit të Kuvendit do të publikohen në faqen zyrtare të Kuvendit.