Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, mori pjesë në ceremoninë e organizuar në Vlorë me rastin e Ditës së Pavarësisë

  • Postuar më, 28/11/2019

Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, së bashku me Presidentin e Republikës, z. Ilir Meta, dhe Kryeministrin, z. Edi Rama, morrën pjesë në ceremoninë e organizuar në Vlorë, më 28 Nëntor, me rastin e Ditës së Pavarësisë.


Autoritetet e larta shtetërore ishin të pranishëm në ceremoninë e ngritjes së Flamurit Kombëtar në Sheshin e Flamurit dhe vendosën kurora në varrin e Ismail Qemalit.Share