Sekretari i Përgjithshëm i Asamblesë Parlamentare të Detit të Zi, z.Asaf Haxhijev, i dërgon mesazh ngushëllimi Kryetarit të Kuvendit, z. Gramoz Ruçi

  • Postuar më, 29/11/2019

Sekretari i Përgjithshëm i Asamblesë Parlamentare të Detit të Zi, z.Asaf Haxhijev, i dërgon mesazh ngushëllimi Kryetarit të Kuvendit, z. Gramoz Ruçi. 

“Ju shprehim trishtimin, ngushëllimet dhe simpatinë e thellë  për familjet e viktimave dhe të lënduarve u urojmë shërim të shpejtë,” shkruhet në mesazhin e ngushëllimit të Sekretarit të Përgjithshëm të Asamblesë Parlamentare të Detit të Zi, z.Asaf Haxhijev.Share