Lista e procesverbaleve për “Nënkomisioni për Diasporën dhe Migracionin”

Kërko për procesverbale


Datë depozitimi nga:
Datë depozitimi deri:Rezultatet e kërkimit

# Procesverbal Struktura
1 Procesverbal, date 23 prill 2018 Nënkomisioni për Diasporën dhe Migracionin