Programi i Punës për “Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin”

Program pune p•r periudhën 26.10.2015 - 30.10.2015
10/26/2015
Program pune për periudhën 19.10.2015 - 23.10.2015
10/19/2015
Program pune për periudhën 12.10.2015 - 16.10.2015
10/12/2015
Program pune për periudhën 05.10.2015 - 09.10.2015
10/5/2015
Program pune për periudhën 28.09.2015 - 02.10.2015
9/28/2015