Programi i Punës për “Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin”

Program pune për periudhën 21.09.2015 - 25.09.2015
9/21/2015
Program pune për periudhën 14.09.2015 - 18.09.2015
9/14/2015
Program pune për periudhën 07.09.2015 - 11.09.2015
9/7/2015
Program pune për periudhën 13.07.2015 - 17.07.2015
7/13/2015
Program pune për periudhën 06.07.2015 - 10.07.2015
7/6/2015