Programi i Punës për “Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin”

Program pune për periudhën 29.06.2015 - 03.07.2015
6/29/2015
Program pune për periudhën 08.06.2015 - 12.06.2015
6/8/2015
Program pune për periudhën 01.06.2015 - 05.06.2015
6/1/2015
Program pune për periudhën 25.05.2015 - 29.05.2015
5/25/2015
Program pune për periudhën 18.05.2015 - 22.05.2015
5/18/2015