Programi i Punës për “Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin”

Program pune për periudhën 06.04.2015 - 10.04.2015
4/6/2015
Program pune për periudhën 30.03.2015 - 03.04.2015
3/30/2015
Program pune për periudhën 23.03.2015 - 27.03.2015
3/23/2015
Program pune për periudhën 16.03.2015 - 20.03.2015
3/16/2015
Program pune për periudhën 09.03.2015 - 13.03.2015
3/9/2015