Programi i Punës për “Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin”

Program Pune për periudhën 17 Tetor - 4 Nëntor
10/17/2016
Program pune për periudhën 26.09.2016 - 14.10.2016
9/26/2016
Program Pune për periudhën 5 - 23 Shtator
9/5/2016
Program pune për periudhën 4 - 22 korrik
7/4/2016
Programi I Punës 13 Qershor - 1 korrik
6/13/2016