Programi i Punës për “Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin”

Program pune për periudhën 23.05.2016 - 27.05.2016
5/23/2016
Program pune për periudhën 23 maj - 10 qershor
5/23/2016
Program pune për periudhën 02.05.2016 - 06.05.2016
5/2/2016
Program pune për periudhën 25.04.2016 - 29.04.2016
4/26/2016
Programi I Punës 18 22 Prill
4/18/2016