Programi i Punës për “Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin”

Program pune për periudhën 11.04.2016 - 15.04.2016
4/11/2016
Program pune për periudhën 28.03.2016 - 01.04.2016
3/28/2016
Program pune për periudhën 21.03.2016 - 26.03.2016
3/21/2016
Program pune për periudhën 15.03.2016 - 18.03.2016
3/15/2016
Program pune për periudhën 07.03.2016 - 11.03.2016
3/7/2016