Programi i Punës për “Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin”

Program pune për periudhën 29 shkurt - 04 mars 2016
2/29/2016
Program pune për periudhën 22.02.2016 - 26.02.2016
2/22/2016
Program pune për periudhën 15.02.2016 - 19.02.2016
2/15/2016
Program pune për periudhën 08.02.2016 - 12.02.2016
2/8/2016
Program pune për periudhën 01.02.2016 - 05.02.2016
2/1/2016