Rendet e ditës për “Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut”

E enjte, 12 korrik 2018
12/07/2018
E mërkurë, 11 korrik 2018
11/07/2018
E martë, 10 korrik 2018
10/07/2018
Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën publike dhe të Drejtat e Njeriut
03/07/2018
komisioni i Ligjeve
02/07/2018