Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E mërkur, 19 qershor 2019
19/06/2019
E martë, 18 qershor 2019
18/06/2019
E martë, 11 qershor 2019
11/06/2019
E enjte, 06 qershor 2019
06/06/2019
E mërkurë, 05 qershor 2019
05/06/2019