NJOFTIM

  • Postuar më, 04/10/2019

Për arsye të angazhimeve institucionale të anëtarëve të Komitetit të Pranimit për Ngritje në Detyrë, konkursi për pozicionin "shef sektori", në Sektorin e Medias dhe Internetit i planifikuar për t'u zhvilluar ditën e mërkurë date 09.10.2019 do të shtyhet për tu zhvilluar në datën 11.10.2019 në orën 9:00 në ambientet e Kryesisë të Kuvendit.