NJOFTIM

  • Postuar më, 04/12/2019

Njoftojme se për shkak të situatës dhe pasojave të shkaktuara nga tërmeti, konkursi për pozicioni " këshilltar "pranë Shërbimit Juridik i planifikuar për tu zhvilluar në datën 26.11.2019, do të zhvillohet në datën 06.12.2019 ora 09:00 në ambientet e Kryesisë së Kuvendit.