Seanca Plenare

E mërkurë, datë 16 janar 2019, ora 17:00 SESION I JASHTËZAKONSHËM


Rendi i ditës:


E mërkurë, datë 16 janar 2019, ora 17 00 - sesion i jashtëzakonshëm.pdf.pdf (dokument)
Kërkesë e Kryeministrit për thirrjen e Kuvendit në sesion të jashtëzakonshëm dhe urdhër i Kryetarit të Kuvendit për mbledhjen e Kuvendit në sesion të jashtëzakonshëm.pdf (dokument)
Verifikimi i kuorumit të seancës së jashtëzakonshme të datës 16 janar 2019.pdf (dokument)