Seanca Plenare

SESION I JASHTËZAKONSHËM


Rendi i ditës:


Urdhri i Kryetarit të Kuvendit për thirrjen e Kuvendit në sesion të jashtëzakonshëm, kërkesa e Kryeministrit z. Edi Rama dhe rendi i ditës për seancën plenare 4 janar 2021, ora 17.00.pdf (dokument)
Procesverbal i përmbledhur për seancën plenare datë 4 janar 2021, ora 17.00.pdf (dokument)
Aktiviteti i Kuvendit në sesionin e jashtëzakonshëm, datë 4 janar 2021, ora 17.00.pdf (dokument)