Seanca Plenare

SESION I JASHTËZAKONSHËM E enjte, datë 28 korrik 2022, ora 17:00


Rendi i ditës:


Urdhër dhe rendi i ditës për seancën plenare, datë 28 korrik 2022, ora 17 00.pdf (dokument)
Kërkesa për mbledhjen e Kuvendit në sesion të jashtëzakonshëm.pdf (dokument)