FOTOLAJM/Me rastin e 29 Nëntorit, Ditës së Çlirimit, Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, bëri homazhe dhe vendosi një kurorë në memorialin ”Nënë Shqipëri” në varrezat e Dëshmorëve të Kombit.

  • Postuar më, 29/11/2021Share