Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, uron emërimin e Imzot Arjan Dodaj, Arqipeshkëv i Arqidioqezës Tiranë-Durrës

  • Postuar më, 01/12/2021

Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, uron emërimin e  Imzot Arjan Dodaj, Arqipeshkëv i Arqidioqezës Tiranë-Durrës.

“Me rastin e emërimit nga  Papa Françesku të Imzot Arjan Dodaj si Arqipeshkëv i Arqidioqezës Tiranë-Durrës, i uroj punë të mbarë në misionin e tij fisnik, në shërbim të besimtarëve katolikë si edhe të gjithë qytetarëve. Imzot Arjan Dodaj, me ndihmën e Zotit, përkushtimin ndaj besimtarëve do të bëhet veçanërisht i dobishëm e përdëllimtar për besimtarët dhe të gjithë njerëzit, në këto kohë të vështira pandemike.”


Share