FOTOLAJM/Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, mori pjesë në ceremoninë e organizuar në Shkup, në datën 3 dhjetor, dhe vendosi një kurorë për nderimin e bashkëkombasve tanë në Republikën e Maqedonisë Veriut, që humbën jetën në aksidentin automobilistik në Bullgari

  • Postuar më, 03/12/2021

Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, mori pjesë në ceremoninë e organizuar në Shkup, në datën 3 dhjetor, dhe vendosi një kurorë për nderimin e bashkëkombasve tanë në Republikën e Maqedonisë Veriut, që humbën jetën në aksidentin automobilistik në Bullgari. Në ceremoni ishin të pranishëm edhe Ministri i Mbrojtjes, z. Niko Peleshi, Ministri i Brendshëm, z. Bledi Çuçi, dhe Ministrja për Marrëdhëniet me Kuvendin, znj. Elisa Spiropali.


Share