Videoklipet prezatuese të kandidatëve për anëtarë të Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Këshillit të Lartë të Prokurorisë, nga trupa e pedagogëve dhe Shkolla e Magjistraturës

  • Postuar më, 10/12/2021

Kuvendi i Shqipërisë në vijim të zbatimit të procedurave ligjore për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Këshillit të Lartë të Prokurorisë nga trupa e pedagogëve të fakulteteve të drejtësisë dhe Shkolla e Magjistraturës, me mbështetjen e USAID ka realizuar videoklipe prezantues mbi profilin dhe vizionin e kandidatëve, si anëtarë të ardhshëm të institucioneve të drejtësisë.

Ky angazhim i përbashkët me USAID, vjen në frymën e realizimit të një procesi të hapur dhe transparent për publikun.


Kandidatët

Endri Papajorgji
Alban Koci
Sajmir Vishaj
Orjona Mucollari
Mirela Bogdani
Ilir Rusi
Idlir Duhanxhi


Shënim:

Dy prej kandidatëve nuk kanë dhënë pëlqimin e tyre për t'u paraqitur me videoklip, për këtë arsye nuk janë pjesë e këtij prezantimi.


Share