Komisioni për Punën Cështjet Sociale dhe Shëndetësinë zhvilloj një takim pune me Komisionin e Shëndetësisë dhe Mirëqënies Sociale të Kuvendit të Republikë së Kosovës në Kuvendin e Kosovës

  • Postuar më, 28/03/2022

Në datë  24-25 mars  2022, Komisioni Parlamentar për Shëndetësinë dhe Mirëqënien Sociale të Kuvendit të Republikës së Kosovës,  ftoi në një vizitë zyrtare, Komisioni Parlamentar për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë.

Kjo veprimtari u organizua në kuadër të bashkëpunimit midis komisioneve homologe.

Gjatë takimit u caktuan pikat e bashkëpunimit në vazhdim të respektimit të marrveshjeve të firmosuar nga dy  Qeveritë ajo e Shqipërisë dhe Kosovës


Share