Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, uron Kryeministrin e ri të Malit të Zi, politikanin shqiptar, Dritan Abazovic

  • Postuar më, 28/04/2022

Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, ka uruar Kryeministrin e ri të Malit të Zi, politikanin shqiptar, Dritan Abazovic, pas votimit të programit dhe Qeverisë  nga Parlamenti.

“Urime dhe suksese Kryeministrit Dritan Abazovic dhe Qeverisë së re të Malit të Zi!

Jam e bindur se bashkëpunimi shumë i mirë midis dy vendeve tona do të vijojë dhe përfaqësimi i shqiptarëve në Republikën fqinjë do të rritet e zgjerohet.”, shkruan në urimin e saj Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla


Share