Kryetarja e komisionit për Politiken e Jashtme, znj. Mimi Kodheli, zhvilloi dy takime të rëndësishme

  • Postuar më, 11/05/2022

Më 10 maj 2022, Kryetarja e Komisionit parlamentar për Politikën e Jashme, znj. Mimi Kodheli priti, në takime të veçanta, Ambasadorin e Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës Popullore të Kinës, SH. T. Z. Zhou Ding dhe Ambasadorin e Jashtëzakonëshëm dhe Fuqiplotë të Izraelit, SH.T.Z.Noah Gal Gendler në Republikën e Shqipërisë.  

Gjatë takimit bashkëbiseduesit shkëmbyen mendime mbi rëndësinë dhe rrugët e forcimit të marrëdhënieve dypalëshe si dhe mbi çështje të politikës dhe situatës ndërkombëtare.

 


Share