Njoftim për shtyp

  • Postuar më, 17/11/2015

Njoftim për shtyp Më datë  18 nëntor  2015, ora 9.15,në ambientet e Kryesisë së Kuvendit,  Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë  dhe Sport i Kuvendit të Republikës së Kosovës, do  të zhvillojë takim  me Nënkryetaren e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, znj. Valentina Leskaj dhe në orën 10.00 do të mbajnë një deklartë  të përbashkët  për shtyp. Ftohen  mediat  të jenë të  pranishme.


Share