Njoftim për shtyp

  • Postuar më, 15/11/2015

Njoftim për shtyp Më datë 16 nëntor 2015, ora 10:00, në ambientet e Kryesisë së Kuvendit, do të zhvillohet takimi i tretë i Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian (KKIE), ku do të prezantohet  Raporti  i Komisionit Europian për Shqipërinë-2015. Në takim do të marrin pjesë  Kryetarja  e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian, znj. Majlinda Bregu  dhe  Drejtor i Drejtorisë së Përgjithshme të Fqinjësisë dhe Negociatave të Anëtarësimit, z. Christian Danielsson në Komisionin Europian. Ftohet media të jetë e pranishme.


Share