Njoftim për shtyp

  • Postuar më, 03/11/2015

Kuvendi i Shqipërisë dhe UNICEF, në partneritet me CRCA, organizojnë një takim me  Grupin Parlamentar “Miq të Fëmijëve”, me datë 4 nëntor  2015, ora 13:00, në ambientet e Kryesisë së Kuvendit. Takimin do ta përshëndesë Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, z. Ilir Meta, përfaqësuesja e UNICEF-it në Shqipëri, znj. Antonella Scolamiero, deputetet e Kuvendit të Shqipërisë, znj. Albana Vokshi dhe znj. Olta Xhaçka. Ftohet media të jetë e pranishme.


Share