Komisioni për Integrimin Europian shqyrtoi sot projektligjin "Për Buxhetin e vitit 2020"

  • Postuar më, 21/11/2019

Komisioni për Integrimin Europian, shqyrtoi sot projektligjin "Për Buxhetin e vitit 2020". 

E ftuar në mbledhjen e komisionit ishte Ministrja e Ekonomisë dhe Financave, znj. Anila Denaj për të bërë një paraqitje të këtij projektligji. 

Znj. Denaj, parashtroi përparësitë e buxhetit të shtetit për vitin e ardhshë. 

Në vëmendje të komisionit ishin përparësitë e Komisionit Europian dhe kriteret e Bundestagut si mbështetet përmbushja e tyre nga bushati 2020.

Komisioni për Integrimin Europian miratoi projektligjin me shumicë votash. Share