Lista e procesverbaleve për “Komisioni hetimor për parandalimin dhe goditjen e trafikut të lëndëve narkotike”

Kërko për procesverbale


Datë depozitimi nga:
Datë depozitimi deri:Rezultatet e kërkimit

# Procesverbal Struktura
1 Procesverbal, datë 26.03.2018 Komisioni hetimor për parandalimin dhe goditjen e trafikut të lëndëve narkotike
2 Procesverbal, datë 19.03.2018 Komisioni hetimor për parandalimin dhe goditjen e trafikut të lëndëve narkotike