PROJEKTREZOLUTË “PËR PËRKUJTIMIN DHE NDERIMIN E VIKTIMAVE TË GJENOCIDIT NË SREBENICË”Tipi i projektit: Projektrezolutë
Datë depozitimi: 01/07/2022
Propozuesi: Kryetar grupi parlamentar
Statusi: Miratuar
Kërkesa: Shiko dokumentin
Projekti: Shiko dokumentin
Raporti i komisionit përgjegjës:
Fletë votimi: Shiko dokumentin
Akti i miratuar: Shiko dokumentin