Programi i Punës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

Programi I Punes Për Periudhën 23.03.2015- 09.04.2015
3/23/2015
Programi I Punës Për Periudhën 16.03.2015- 19.03.2015
3/16/2015
Programi I Punës Për Periudhën 02.03.2015-12.03.2015
3/2/2015
Programi I Punës Për Periudhën 23.02.2015-25.02.2015
2/23/2015
Programi I Punës Për Periudhën 09.02.2015-12.02.2015
2/9/2015