Programi i Punës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

Programi I Punës Për Periudhën 19.01.2015-05.02.2015
1/19/2015
Programi I Punës Për Periudhën 15.12.2014-19.12.2014
12/15/2014
Programi I Punës Për Periudhën 01.12.2014-04.12.2014
12/1/2014
Programi I Punës Për Periudhën 03.11.2014-06.11.2014
11/3/2014
Programi I Punës Për Periudhën 27.10.2014-30.10.2014
10/27/2014