Programi i Punës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

Programi I Punës Për Periudhën 27.10.2014-30.10.2014
10/27/2014
Programi I Punës Për Periudhën 20.10.2014-23.10.2014
10/20/2014
Programi I Punës Për Periudhën 22.09.2014-10.10.2014
9/22/2014
Programi I Punës Për Periudhën 15.09.2014-17.09.2014
9/15/2014
Programi I Punës Për Periudhën 02.09.2014-10.09.2014
9/2/2014