Programi i Punës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

Programi I Punës Për Periudhën 07.02.2014-28.02.2014
2/7/2014
Programi I Punës Për Periudhën 20.01.2014-30.01.2014
1/20/2014
Programi I Punës Për Periudhën 11.11.2013-27.11.2013
11/11/2013
Programi I Punës Për Periudhën 14.10.2013-09.11.2013
10/14/2013