Programi i Punës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

Program pune për periudhën 5-23 nëntor 2018
11/5/2018
Program pune për periudhën 15 tetor - 2 nëntor 2018
10/15/2018
Program pune për periudhën 24 shtator - 12 tetor 2018
10/12/2018
Program pune për periudhën 3-21 shtator 2018
9/21/2018
Program pune për periudhën 9 - 27 korrik 2018
7/27/2018