Programi i Punës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

Program pune për periudhën 10 - 27 Prill
4/10/2017
Program pune për periudhën 20 Mars - 6 Prill
3/20/2017
Program pune për periudhën 23 Shkurt - 17 Mars
2/23/2017
Program pune për periudhën 6 - 23 Shkurt
2/6/2017
Program Pune për periudhën 17 Janar - 2 Shkurt
1/17/2017