Rendet e ditës për “Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut”

E martë, datë 17 maj 2022
17/05/2022
E Hënë, datë 16 maj 2022
16/05/2022
E premte, datë 13 maj 2022
13/05/2022
E Mërkurë, datë 11 maj 2022
11/05/2022
E martë, datë 10 maj 2022
10/05/2022