Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E mërkurrë, datë 06.10.2021
06/10/2021
E hënë, 04 tetor 2021
04/10/2021
E enjte, datë 30 shtator 2021
30/09/2021
E mërkurrë, datë 29.09.2021
29/09/2021
E martë, datë 06.07.2021
06/07/2021