Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E enjte, datë 11 nëntor 2021
11/11/2021
E mërkurrë, datë 10.11.2021
10/11/2021
E martë, datë 09.11.2021
09/11/2021
E hënë, datë 08.11.2021
08/11/2021
E premte, date 05.11.2022
05/11/2021