Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E hënë, 21 shtator 2020
21/09/2020
E martë, 15 shtator 2020
15/09/2020
E enjte, 10 shtator 2020
10/09/2020
E hënë, 27 korrik 2020
27/07/2020
E premte, 24 qershor 2020
24/07/2020