Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E mërkurë, 22 korrik 2020
22/07/2020
E martë, 21 korrik 2020
21/07/2020
E hënë, 20 korrik 2020
20/07/2020
E premte, 17 korrik 2020
17/07/2020
E mërkurë, 15 korrik 2020
15/07/2020