Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E hënë, 04 maj 2020
04/05/2020
E mërkurë, 28 prill 2020
28/04/2020
E martë, 27 prill 2020
27/04/2020
E shtunë, 25 prill 2020
25/04/2020
e premte, 24 prill 2020
24/04/2020