Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E hënë, 9 mars 2020
09/03/2020
E premte, 14 shkurt 2020
14/02/2020
E enjte, 23 janar 2020
23/01/2020
E martë, 17 dhjetor 2019
17/12/2019
E hënë, 16 dhjetor 2019
16/12/2019